Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nagy siker volt a pólókészítő workshopunk

Többen elhozták gyermekük rajzát, így azt festették, avagy szabadon választott kép, került a pólókra. Mindenki nagyon nagy kedvvel alkotott, Gyulai Attila festőművész (Gyulai ART) irányításával egyre bátrabban, kreatívabban ismerkedtek a résztvevők a technikával. Miután grafit ceruzával felrajzoltuk a mintát, textilfestékkel festettük ki a formákat, végül pedig vasalással fixáltuk az alkotást. A pólók 30 fokon bátran moshatók. A foglalkozás alatt jókat beszélgettek a lányok, volt, aki már olyan baráttal érkezett, akivel itt ismerkedett meg korábbi workshopon. Új közösség formálódik.

Felhasznált anyagok, kellékek: festőfólia, karton, toll, filctoll, ceruza, textilfesték sok-sok színben, kontúrfesték, ecsetek, festőrongyok, festőkötények, festőpaletták, konzervdobozok, fatáblák, facsipeszek, sütőpapír.

A résztvevőket inspiráltuk a következő workshopokon, programokon való részvételre is, illetve, hogy majd 2023 őszén szeretettel várjuk őket a projektzáró ünnepségen. Azon az alkalmon majd szintén lesz lehetőség kreatívkodásra.